Herbalife'in Yan Etkileri Varmıdır?



Herbalife ürünlerini yeni kullanmaya başlayanların merak etiği bir konuya buradan açıklık getirmek istiyoruz.

Acabalar ile bu yeni beslenme tarzı ile tanışanlar, herbalife ürünlerinin yan etkileri var mı? İleride herhangi bir yan etkisi çıkar mı, herbalife ürünlerinin Zararları var mı? Yok mu? gibi konulara yoğun bir araştırma içerisine girdiklerini bildiğim için bu yazı dizisini kalem aldım. Dikkatlice bu yazıyı okuyup analiz etiğinizde herbalife yan etkileri veya Zararları olup olmadığını net bir şekilde anlayacaksınız.

Öncelikle konuya herbalife şirketi üretimi ile ilgi biraz bilgi vermek istiyorum.

Herbalife şirketi 1980 yılında kuruldu.. İlk kuruluşundan bu güne ara vermeden insanlara hizmet vermektedir.

Herbalife şirketi şuan 93 ülkede satılmaktadır. Ürünler; dünya sağlık örgü ve girdiği ülkelerin ilgili bakanlıkları tarafında onaylandıktan sonra satışa sunulduğunu zaten bilmektesiniz. Herbalife ürünleri imalatında ve geliştirilmesinde çalışan bir doktor aynı zamanda Nobel ödülü sahibidir. İlgiçtir ki, bu doktor Nobel ödülü aldığı projeyi herbalife'a sunmuştur. Herbalife danışma kurulunda çalışan Doktorlar; Prof.Dr Davit Heber, Prof.Dr. Luis ignaro, Dr Luici Graton, Prof.Dr Banu çaycı vs. buradan ismini hatırlayamadığım bir çok Dr bulunmaktadır.

Herbalife ürünleri içeriğine de biraz değinmek istiyorum; herbalife ürünleri içerisinde makro,mikro besinler ve bitkisel lif gibi faydalı besinler bulundurmaktadır. İç beslenme ürünleri dediğimiz ürünler ağız yolu ile alınmaktadır.

Birde herbalife ürünleri arasında kendi alanında önde olan dış beslenme ürünleri bulunmaktadır. Dış beslenme ürünler dışarıdan sürülerek cildi beslemektedir. Herbalife ürünleri tamamen beslenme ürünleridir . Hiçbir hastalık tedavisinde kullanılamaz. Çünkü ilaç değildir. Ürünler çok özel tarlalarda doğal bir şekilde yetiştirilmektedir. herbalife bir çok bilim adamını bir araya getirerek ürünleri geliştirip sürekli incelme ar-ge çalışması yapmaktadırlar.

Herbalife ürünleri üretiminde ve geliştirilmesinde yer alan doktorla herkesten çok ürünleri kullanmaktadırlar.

Tüm dünyada 75 milyon kayıtlı müşterisi olan bu şirket her sabah tem ürünü olan formül1 bir milyonunu üzerinde tüketilmektedir. Bir şirket hakkında bilgi araştırması yaparken bir takım somut verilere bakılması gerektiği kanaatindeyim buradan yazdıklarım belgeli ve somut verilerdir. Amerika kalp vakfı onayını alan bu harika ürünleri son olarak Türk kalp vakfı onayını almıştır. Herbalife Zararları veya yan etikleri adı altında ve çeşitli dini ve siyası görüşlere sığınarak bir takım karalamalar yapan insanların rakip firma sahipleri olduğunu sitelerini ayrıntılı incelediğinizde anlarsınız. Herbalife su bazlı bir ürün olduğundan dolayı Karaciğer rahatsızlığı bulunan kişilere tavsiye edilmemektedir.( Herbalife ürünleriyle birlikte günlük minimum 3 lt su tüketilmesini öneriyoruz, ürünler su bazlı olduğu için yani su da çözüldüğü ve sonuç daha iyi olacağı için bol su öneriyoruz. ) Şeker hastalığı olanlarda ise öğünler hastalığa göre ayarlanabilir.

Son olarak bu ürünler ile elde ettiğim sonucumu sizler ile paylaşmak istiyorum;

9 yılı aşkın bir süredir ben bu ürünleri aralıksız olarak kullanıyorum sağlıklı beslenme için kullanıyorum. Dönem dönem herbalife kilo aşağı kontrol programını da uyguluyorum. Doğumdan sonra 5 ayda 21 kilo aşağı kontrol ettim. Türkiye de bulunan tüm herbalife ürünleri kullanıyorum. Herbalife yan etkileri olsaydı 9 yıldan beri kullanan birisinde gözükürdü değilimi? Sinema sanatçısı Salih güney 30 yıl ürün bu ürünler Türkiye'de yok iken Amerika'da tanışmış. 30 yıldır bu ürünleri sağlıklı beslenme için kullanıyor. İnternette Salih güneyin herbalife hikâyesine inceleyebilirsiniz.

Sanırım, bu gerçekleri okuduktan sonra Herbalife yan etkisi hakkında aklınızdan herhangi soru işareti kalmamıştır.

0 yorum: